به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه العالم اينگونه تفريح هاي پرخرج به طور معمول مخصوص افرادي است كه با پولهاي باد آورده نفتي در كشور فقر زده سعودي زندگي مي كنند و هزينه هاي كلان براي خريد و تخريب خودروهاي گران قيمت خارجي براي آنان اهميتي ندارد.
اين تفريح ناسالم كه البته شركت هاي خودروسازي غرب را نيز به نان و نوايي مي رساند، موجب بروز حوادث و كشته شدن صدها نفر شده است.
در این بازی رانندگان خودروها را با آخرین سرعت در مکانهای شلوغ به حرکت در می آورند و با کشیدن ترمز دستی و دنده معکوس و حرکت های مارپیچ تلاش می کنند که مهارت خود را در کنترل و به اصطلاح لایی کشیدن از میان خودروها به نمایش بگذارند.
به گفته منابع عربستاني به دليل اينكه اينگونه اعمال در خيابان ها و بزرگراها انجام مي شود ، علاوه بر خطرات جاني براي رانندگان، تماشاگران ، عابران و سرنشينان خودروهاي عبوري را تهديد مي كند و قرباني شدن تعداد بسياري از اينگونه افراد را به دنبال دارد.
در موارد متعدد خروج ناگهاني خودروهايي كه براي نمايش اين بازي وارد ميدان شده ا ند از كنترل راننده و ورود آن به ميان تماشاچيان موجب مرگ و مجروج شدن دسته جمعي زنان و مردان در سنين مختلف شده است.
" بازي مرگ " و " بازي انفجار " از ديگر نامهايي است كه در عربستان به اين پديده نهاده شده و در گوشه و كنار شهرهاي مختلف و بخصوص رياض پايتخت اين كشور همه هفته عده زيادي را براي تماشا به سمت خود مي كشاند.
خودروهاي اوراقي كمترين خسارت ناشي از ورود افراد مختلف به اين بازي است و در بيشتر موارد اجساد جوانان و نوجوانان راننده و يا تماشاگران به دنبال حوادث خونبار پديده " تفحيط "به خانواده هايشان تحويل داده مي شود.
مقامهاي سعودي تاكنون از حل ريشه اي اين معضل اجتماعي عاجز مانده اند.