فراخوان برای تظاهرات در بحرین

جمعه 17 آذر 1391
09:02
فراخوان برای تظاهرات در بحرین مردم بحرین بار دیگر در اعتراض به سرکوبگری رژیم آل خلیفه تظاهرات می کنند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه ها و احزاب مخالف بحرینی بار دیگر در اعتراض به ادامه سرکوبگری‌های رژیم گذشته از مردم این کشور خواست با حضور در خیابان‌ها علیه استبداد و دیکتاتوری رژیم آل خلیفه تظاهرات کنند.
مقامات رژیم آل‌خلیفه اعلام کرده اند که هرگونه تظاهرات و اعتراض مردمی ممنوع است، اما مخالفان و مردم این کشور تاکید می کنند که تظاهرات آن ها کاملا مسالمت آمیز است و آنها برای بیان دیدگاه های خود تظاهرات مسالمت آمیز ادامه خواهند داد.
با وجود اینکه مردم بحرین نزدیک به دو سال است که با برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز خواستار پایان یافتن سرکوب و شرایط خفقان در کشورشان هستند، رژیم آل خلیفه با کمک اشغالگران سعودی هرگونه تحرک و فعالیت سیاسی مخالف را سرکوب و مخالفان را بازداشت، شکنجه و به قتل می رساند.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت