توهّم کاربرد "سلاح های شیمیایی" در سوریه

جمعه 17 آذر 1391
16:08
توهّم کاربرد معاون عربي-آفريقايي وزارت امورخارجه جمهوري اسلامي ايران گفت: کساني كه مسؤول كشتار فجیع مردم بي گناه سوريه هستند، امروز از احتمال كاربرد سلاح شيميايي در سوريه سخن مي گويند و اين نشانگر آن است كه اهداف شومي را در سر مي پرورانند.
"حسين امير عبداللهيان" در گفت و گو با شبکه خبری العالم خاطرنشان کرد: سوريه نيازي به كاربرد سلاح شيميايي ندارد و اجازه كاربرد احتمالي آن را به گروه هاي مسلح بي مسئوليت و مورد حمايت خارج نيز نخواهد داد.
وی افزود: سوريه از مرحله بحران امنيتي عبور كرده است، اما برخي طرف ها با ارسال سلاح به اين كشور و طرح احتمال كاربرد سلاح شيميايي و دامن زدن به اقدامات تروريستي، اهداف خاصي را دنبال می کنند.
عبداللهيان ضمن  محكوم کردن  اقدامات تروريستي در سوريه كه منجر به کشتار و جراحت مردم مقاوم سوريه می شود، گفت: برخي طرف ها خود را از سازمان ملل و طرح نماينده سازمان ملل در امور سوريه برتر می دانند و تلاش مي کنند اراده خود را با اقداماتي شتابزده، بر دیگران تحميل کنند.
معاون عربي آفريقايي وزارت امورخارجه جمهوري اسلامي ايران در عين حال با انتقاد از كاربرد گازهاي كشنده شيميايي عليه مردم بحرين و سكوت در قبال سركوب مردم اين كشور گفت: مشکلات بحرين و سوريه صرفا راهكار سياسي دارد و تداوم مداخلات خارجي، امنيت اين كشورها و تمام منطقه را به مخاطره انداخته است.
 
 
0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب