توهّم کاربرد "سلاح های شیمیایی" در سوریه

جمعه 17 آذر 1391
16:08
توهّم کاربرد معاون عربي-آفريقايي وزارت امورخارجه جمهوري اسلامي ايران گفت: کساني كه مسؤول كشتار فجیع مردم بي گناه سوريه هستند، امروز از احتمال كاربرد سلاح شيميايي در سوريه سخن مي گويند و اين نشانگر آن است كه اهداف شومي را در سر مي پرورانند.
"حسين امير عبداللهيان" در گفت و گو با شبکه خبری العالم خاطرنشان کرد: سوريه نيازي به كاربرد سلاح شيميايي ندارد و اجازه كاربرد احتمالي آن را به گروه هاي مسلح بي مسئوليت و مورد حمايت خارج نيز نخواهد داد.
وی افزود: سوريه از مرحله بحران امنيتي عبور كرده است، اما برخي طرف ها با ارسال سلاح به اين كشور و طرح احتمال كاربرد سلاح شيميايي و دامن زدن به اقدامات تروريستي، اهداف خاصي را دنبال می کنند.
عبداللهيان ضمن  محكوم کردن  اقدامات تروريستي در سوريه كه منجر به کشتار و جراحت مردم مقاوم سوريه می شود، گفت: برخي طرف ها خود را از سازمان ملل و طرح نماينده سازمان ملل در امور سوريه برتر می دانند و تلاش مي کنند اراده خود را با اقداماتي شتابزده، بر دیگران تحميل کنند.
معاون عربي آفريقايي وزارت امورخارجه جمهوري اسلامي ايران در عين حال با انتقاد از كاربرد گازهاي كشنده شيميايي عليه مردم بحرين و سكوت در قبال سركوب مردم اين كشور گفت: مشکلات بحرين و سوريه صرفا راهكار سياسي دارد و تداوم مداخلات خارجي، امنيت اين كشورها و تمام منطقه را به مخاطره انداخته است.
 
 
0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است