آزادی یک ایرانی ربوده شده در سوریه

شنبه 18 آذر 1391
17:51
آزادی یک ایرانی ربوده شده در سوریه حسین مرتضی خبرنگار العالم در سوریه، لحظاتی پیش از آزادی یک ایرانی ربوده شده در حومۀ دمشق خبر داد.
 فرد آزاد شده، مجید عادلی نام دارد و کارمند رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق بوده که چندی پیش در "حی المشتل" در منطقه سیده زینب (ع) ربوده شده بود و طی عملیات اخیر ارتش سوریه در منطقه ریف دمشق از اسارت تروریست های مسلح آزاد شد.
یادآور می شود، گروه های مسلح حاضر در سوریه که با کمک های مالی و تسلیحاتی برخی رژیم های منطقه و به دستور اربابان غربی آنها از دو سال پیش در صدد ناآرام کردن اوضاع سوریه و ایجاد بحران در این کشور هستند، در سلسله اقدامات غیر انسانی خود، علاوه بر کشتار غیر نظامیان و تخریب اماکن عمومی و منازل، به ربودن اتباع کشورهای خارجی مقیم سوریه (به ویژه اتباع جمهوری اسلامی به عنوان نخستین حامی روند مقاومت در منطقه) روی آوردند تا از آن به عنوان اهرم فشاری علیه دولت سوریه و حامیان آن استفاده کنند.
در همین راستا، مرداد ماه گذشته نیز شاهد ربوده شدن 48 زائر ایرانی بودیم که در جریان سفر زیارتی به سوریه، توسط گروه های تروریستی ربوده شدند و همچنان در اسارت آنان به سر می برند.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم