سفير اسرائيل: القاعده را به اسد ترجيح مي دهيم

سه شنبه 21 آذر 1391
11:50
سفير اسرائيل: القاعده را به اسد ترجيح مي دهيم مايكل اورين سفير رژيم صهيونيستي در واشنگتن گفت كه بحران سوريه تا حد زيادي به نفع اين رژيم است و تل آويو عناصر القاعده را به بشار اسد رئيس جمهوري سوريه ترجيح مي دهد.
به گزارش پايگاه خبری شبکه العالم، اورين در گفتگو با شبكه فاكس نيوز آمريكا اظهار داشت: تل آويو سلفي‌هاي تكفيري را به بشار اسد رئيس جمهوري سوريه ترجيح مي‌دهد.
وي اين سلفي هاي تكفيري را "جهادي‌ها" توصيف كرد و برتمايل رژيم صهيونيستي براي رفتن بشار اسد از قدرت تاكيد كرد و گفت: اين خواسته قديمي اسرائيل است و چند بار درباره آن با دولت آمريكا بحث شده است.
اورين گفت: ما از مدتهاي طولاني در راستاي رفتن رئيس جمهوري سوريه به منظور جلوگيري از وقوع اقدامات خصمانه تلاش كرده‌ايم و چندسال پيش به دولت آمريكا گفتيم كه بشار اسد مسئولانه برخورد نمي‌كند و فردي بسيار متهور است و بايد برود زيرا براي همه منطقه خطرناك است.
اورين گفت: اگر رفت؛ مي خواهيم با اين امر به عنوان يك تحول مثبت نگاه كنيم زيرا او هم پيمان ايران و حزب‌الله است... درك مي‌كنيم جهادي ها به سوريه آمده‌اند و اين امر خوب نيست اما بدتر از وضعيت كنوني نخواهد بود.
 
0% ...

آخرین اخبار

یک شهید و چند زخمی در جدیدترین حملات شهرک‌نشینان صهیونیست


5 کشته در سانحه سقوط هواپیمای آمازون در فرودگاه میامی آمریکا + فیلم


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است/ خط قرمز جدید از محدوده محاصره آمریکا تا هرمز و خلیج فارس


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا