فردی که با راکت ضد تانک قصد حمله به کاخ سفید را داشت، دستگیر شد

پنج‌شنبه 27 دی 1397
06:08
فردی که با راکت ضد تانک قصد حمله به کاخ سفید را داشت، دستگیر شد پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) فردی را که قصد داشت با موشک ضدتانک به کاخ سفید و برخی دیگر از اماکن حساس این کشور در واشنگتن حمله کند، دستگیر کرد.

العالم-آمریکا

اف بی آی مرد جوان 21 ساله ای را دستگیر کرده است که متهم به طرح ریزی برای حمله به برخی اماکن حساس در واشنگتن از جمله کاخ سفید بوده است.

اف بی آی پس از دریافت گزارش هایی از مقام های محلی ایالت جورجیای آمریکا مبنی بر اینکه این فرد که با نام «هاشر جلال تاهب» معرفی شده، به افکار و اقدامات افراطی روی آورده، از ماه مارس سال گذشته (فروردین 97) تحقیقاتی را پیرامون وی آغاز کرده بود.

یکی از مخبران اف بی آی در این منطقه که با تاهب ارتباط گرفته، گزارش داده که وی تقاضای گذرنامه المثنی کرده و قصد داشته به یک سفر خارجی برود.

تاهب به مخبر اف بی آی گفته است که قصد دارد حملاتی را در ایالات متحده به نقاط حساس مثل کاخ سفید و مجسمه آزادی انجام دهد.

تاهب همچنین نقشه ای از «بال غربی» کاخ سفید که محل استقرار دفتر رئیس جمهوری آمریکا نیز هست به مخبر اف بی آی نشان داده و از وی خواسته در تهیه اسلحه و مواد منفجره به او کمک کند.

مخبر اف بی آی مدعی است که تاهب هفته گذشته با وی دیدار کرده و یک کوله پشتی را که مواد منفجره قرار بوده در آن جای گیرد به وی داده و گفته است که حمله پنجشنبه این هفته (فردا) انجام خواهد شد.

وی خودروی خود را در ازای چند اسلحه اتوماتیک و همچنین یک پرتاب کننده موشک ضدتانک ای.تی.4 فروخته اما بلافاصله پس از دریافت این تسلیحات دستگیر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد


۴ کشته در حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب


افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


هشدار حماس نسبت به افزایش خطرات و بحران انسانی در غزه


اعلام ۳ شرط مهم ایران برای پایان جنگ


ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است