آتش‌سوزی در بخشی از ارگ ریاست جمهوری افغانستان

پنج‌شنبه 27 دی 1397
14:03
آتش‌سوزی در بخشی از ارگ ریاست جمهوری افغانستان رسانه‌های افغانستان امروز گزارش داده‌اند که قسمتی از قصر گلخانه‌ در ارگ ریاست جمهوری این کشور آتش گرفته است.

العالم - آسیا

به نقل از «اطلاعات روز»، بخشی از قصر گلخانه ارگ ریاست جمهوری افغانستان سانحه آتش‌سوزی شده و تا حوالی ساعت 13 عصر نیز خاموش نشده است.

روزنامه به نقل از منبعی در کاخ ریاست جمهوری افغانستان نوشته که این آتش‌سوزی حدود ساعت 2 بامداد امروز پنجشنبه آغاز شده است.

گفته می‌شود ماشین‌های آتش‌نشانی به ارگ ریاست جمهوری رفته‌اند اما تا هنوز گزارشی از بازگشت‌ آنها از محل حادثه منتشر نشده است.

گفته می‌شود که مقداری اسناد و مدارک تاریخی ارگ ریاست جمهوری افغانستان از جمله میزکار معروف «امان‌الله خان» شاه سابق این کشور نیز سوخته است.

اشرف غنی در مردادماه سال گذشته، میز کار امان‌الله خان، شاه سابق افغانستان (1919-1929) را به دفتر کار خود آورد و گفت که می‌خواهد پایان دهنده فصل امانی در افغانستان باشد.

شاه امان‌الله خان مدعی آوردن اصلاحات در ساختار سیاسی سنتی افغانستان بود.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود