زخمی شدن 43 نفر در 43مین راهپیمایی بازگشت

جمعه 28 دی 1397
17:44
زخمی شدن 43 نفر در 43مین راهپیمایی بازگشت در جریان سرکوب چهل و دومین تظاهرات بازگشت که با عنوان "با پایداری ما محاصره خواهد شکست"، در شرق غزه برگزار شد، توسط نظامیان صهیونیست، شماری از شهروندان بر اثر اصابت گلوله جنگی مجروح شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از وزارت بهداشت، در چهل و سومین راهپیمایی بازگشت 43 نفر بر اثر اصابت گلوله زخمی و یا براثر استنشاق گاز سمی، دچار حالت خفگی شدند.

به گزارش پایگاه خبری فلسطین الیوم شمار زیادی از مردم فلسطین با حضور در اردوگاه های بازگشت در امتداد مرزهای شرقی غزه با اراضی اشغالی، در تظاهرات امروز جمعه شرکت کردند.

این پایگاه خبری گفت که شرکت کنندگان در این تظاهرات مسالمت آمیز با برفراشتن پرچم فلسطین، جنایات رژیم صهیونیستی علیه شهروندان فلسطینی شرکت کننده در تظاهرات مسالمت آمیز بازگشت را محکوم کردند. این پایگاه خبری تصریح کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی برای سرکوب این تظاهرات مسالمت آمیز از فشنگ جنگی و گاز اشک آور استفاده کردند.

خبرنگاران حاضر در میدان گزارش دادند، شماری از شهروندان با گلوله اشغال گران مجروح و شمار دیگری بر اثر استنشاق گاز اشک آور دچار خفگی شده اند.

گفتنی از زمان شروع تظاهرات بازگشت در 30 مارس 2018 بیش از 240 شهروند به شهادت رسیده و بیش از 25 هزار نفر مجروح شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی