اردن اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

شنبه 29 دی 1397
14:56
اردن اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی را محکوم کرد وزارت خارجه اردن با تأکید بر قیمومیت این کشور بر قدس و مسجدالاقصی، اقدامات رژیم صهیونیستی در این مکان مقدس را محکوم کرد.

العالم - اردن

وزارت خارجه و امور مهاجران اردن اقدام رژیم صهیونیستی در نصب ستون‌های چوبی و سازه‌های فلزی در دیوار غربی مسجدالاقصی (دیوار براق) که بخشی جدایی‌ناپذیر از این مسجد مقدس است، را محکوم کرد.

«سفیان القضاة» سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن با محکوم کردن این اقدامات رژیم صهیونیستی تأکید کرد که اداره اوقاف قدس و امور مسجدالاقصی، مسئولیت اداره تمامی امور مسجدالاقصی به موجب قانون بین‌المللی را بر عهده دارد و رژیم صهیونیستی به عنوان رژیم اشغالگر بایستی به تعهدات خود در این زمینه پایبند باشد.

طبق گزارش خبرگزاری اردن (پترا)، القضاة افزود که تمامی اقدامات مربوط به صیانت و بازسازی مسجدالاقصی که مساحت آن بالغ بر ۱۴۴ هکتار است، جزء اختیارات اداره اوقاف قدس است و سنگی که از دیوار برق در تاریخ ۲۳ جولای گذشته سقوط کرده بود، بایستی به اداره اوقاف قدس بازگردانده شود.

وی از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود مبنی بر اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای حفظ وضعیت تاریخی و قانونی مسجدالاقصی عمل کند.

این مقام اردنی تأکید کرد که رژیم صهیونیستی به عنوان رژیم اشغالگر مسئول سلامت مسجدالاقصی و نمازگزاران در آن است و بایستی فورا تجاوزات صهیونیست‌ها متوقف شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند