اشکان دژاگه:

"باید قهرمان شوید" را از سر بیرون کنید!

يکشنبه 30 دی 1397
10:03
هافبک تیم ملی فوتبال ایران بر این باور است که "هواداران باید از سرشان بیرون کنند که باید قهرمان شویم. به دست آوردن قهرمانی واقعا سخت است. تیم‌های زیادی دنبال قهرمانی هستند."

العالم - ایران / ورزشی

اشکان دژاگه درباره تساوی بدون گل ایران مقابل عراق و همین طور شانس قهرمانی تیم ملی در جام ملت‌های آسیا گفت: فشار روی تیم نبود و تیم عراق تحت فشار بود. ما تیم اول گروه بودیم و تحت فشار برای پیروزی نبودیم. همین که در گروه، اول شدیم بسیار خوب است چرا که از ابتدا هم می‌خواستیم به عنوان تیم صدرنشین صعود کنیم.

وی افزود:هواداران باید از سرشان بیرون کنند که باید قهرمان شویم. به دست آوردن قهرمانی واقعا سخت است. تیم‌های زیادی دنبال قهرمانی هستند. این گونه نیست که راه قهرمانی را برای ما باز کرده باشند. ما به دنبال قهرمانی هستیم و می‌خواهیم بازی به بازی پیش برویم. از گروه به عنوان تیم اول صعود کردیم و به بازی مرحله یک هشتم فکر می‌کنیم. هر بازی برای ما حکم فینال دارد و باید با تمرکز کامل به مصاف رقبا برویم.

ما بازی به بازی پیش می‌رویم و هدفمان این است که با ادامه روند خوبمان، در آخر مردم ایران را خوشحال کنیم.

دژاگه در پاسخ به این سوال که به نظر شما امکانات و شرایط لازم برای قهرمانی تیم ملی مهیاست، گفت:ما دیگر نباید درباره این مسائل صحبت کنیم و اجازه ندهیم موضوعات حاشیه‌ای تمرکز ما را بر هم بزند. ما الان در میانه جام ملت‌های آسیا هستیم و فقط باید به بازی‌های پیش رو فکر کنیم. ما الان باید فقط اتحاد خودمان را حفظ کنیم چراکه قبلاً هم ثابت شده اگر یک تیم باشیم می‌توانیم نتایج بسیار خوبی بگیریم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش