جرج بوش ضمن انتقاد از تداوم تعطیلی دولت آمریکا برای محافظانش پیتزا خرید

يکشنبه 30 دی 1397
12:55
جرج بوش ضمن انتقاد از تداوم تعطیلی دولت آمریکا برای محافظانش پیتزا خرید
رئیس‌جمهور اسبق آمریکا ضمن انتقاد از ادامه تعطیلی دولت، برای محافظانش که کارمندان فدرال هستند پیتزا خرید و خودش پیتزاها را برای آن‌ها برد.

العالم _ آمریکا

بوش در حساب خود در اینستاگرام عکسی از خودش در حالی‌که در حال انتقال پیتزاها برای محافظان است منتشر کرد و نوشت «من و لورا (همسر جرج بوش) قدردان اعضای پلیس مخفی و هزاران کارمند فدرال که به‌سختی برای کشورمان کار می‌کنند، هستیم.»

جرج بوش که به‌ندرت درباره وضع کشور و مسائل سیاسی آن ابراز نظر می‌کند در این پست «از رهبران هر دو طرف» خواسته «اختلافات سیاسی را کنار گذاشته، گرد هم بیایند و به تعطیلی دولت پایان دهند.»

پلیس مخفی، یک نهاد در دولت فدرال آمریکاست که در کنار سایر وظایف، مسئول محافظت از رئیس‌جمهوری ایالات متحده و خانواده او، در زمان زمام‌داری و پس از آن است.

با تعطیلی دولت آمریکا پرداخت حقوق صدها هزار تن از کارمندان فدرال متوقف شده‌است اما برخی از این کارکنان در بخش‌های مهم مانند نهادهای امنیتی و امدادرسانی باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم