۸ صلح‌بان سازمان ملل در «مالی» کشته شدند

يکشنبه 30 دی 1397
22:02
۸ صلح‌بان سازمان ملل در «مالی» کشته شدند
حمله مردان مسلح به مقر نیروهای سازمان ملل متحد در مالی، هشت کشته و چندین مجروح برجای گذاشت.

العالم - آفریقا

حمله روز یکشنبه مردان مسلح به مقر سازمان ملل در شمال مالی هشت کشته برجای گذاشت.

به نوشته «خبرگزاری فرانسه» یک منبع مطلع گفت که در این حمله مسلحانه به یکی از مقرهای سازمان ملل واقع در ۲۰۰ کیلومتری (شمال استان کیدال) نزدیک مرز با الجزایر هشت صلح‌بان اهل کشور چاد کشته شده‌اند.

بعد از تصرف بخش‌هایی از شمال مالی در سال ۲۰۱۲ از سوی داعش ،بیش از ۱۳ هزار صلح‌بان از سوی سازمان ملل در این کشور مستقر شدند.

در حالی که بین دولت حاکم در مالی و گروه‌های مسلح در سال ۲۰۱۵ توافقی صورت گرفت، اما این امر به توقف خشونت از سوی افراط‌گرایان منجر نشده است.

آمریکا و فرانسه اخیرا از مقام‌های مالی به دلیل ناتوانی در آرام کردن اوضاع و وخیم‌تر شدن امنیت منطقه انتقاد کرده‌اند. این در حالی است که فرانسه پنج سال در این کشور به بهانه مبارزه با تروریسم مداخله نظامی کرده است.

کشور مالی در غرب آفریقا ماوای عناصر القاعده و داعش است و هر از چند گاهی حملات مسلحانه مشابهی رخ می‌دهد. فروردین ماه امسال به دنبال یک حمله مسلحانه دیگر در این کشور، ۲ صلح‌بان سازمان ملل کشته و چند تن دیگر مجروح شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است