هلاکت 5 کارشناس مزدور سعودی در مرکز یمن

دوشنبه 1 بهمن 1397
08:52
هلاکت 5 کارشناس مزدور سعودی در مرکز یمن پنج کارشناس فنی خارجی که بین آنها چند تبعۀ سعودی بودند، درپی وقوع انفجار در یک انبار مین زمینی در شهر مأرب در مرکز یمن به هلاکت رسیدند.

العالم - یمن

منابع پزشکی و امنیتی در یمن اعلام کردند: انفجاری که در انبار مین متعلق به مزدوران سعودی به وقوع پیوست، شدید بود و احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

ائتلاف سعودی تجاوز به یمن هنوز هویت و تابعیت تلفات خود را فاش نکرده است ولی گفته می شود که شاید چند تبعۀ آمریکایی و سعودی نیز در بین آنها باشند.

عربستان و امارات از ششم فروردین سال 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن رئیس جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند.

این جنگ تاکنون بیش از 16 هزار کشته برجای گذاشته و میلیون‌ها یمنی را با بحران شدید گرسنگی و قحطی روبرو کرده است، به گونه ای که سازمان ملل متحد در گزارشی، قحطی در این کشور را 'بزرگ‌ ترین فاجعه انسانی' نامید.

شمار زیادی از این کشته ها را زنان و کودکان تشکیل می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش