حمله ای دیگر به نیروهای آمریکایی در سوریه/ 2 نظامی آمریکایی زخمی شدند

دوشنبه 1 بهمن 1397
15:04
حمله ای دیگر به نیروهای آمریکایی در سوریه/ 2 نظامی آمریکایی زخمی شدند هنوز یک هفته از حمله به نیروهای آمریکایی در شهر منبج سوریه نگذشته بود که این بار در حمله ای انتحاری به این نیروها در استان حسکه در شمال سوریه دو تن از نظامیان آمریکایی زخمی شدند.

العالم ـ سوریه

بنابر اعلام نهاد دیده بان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان دولت این کشور، بر اثر انفجار خودروی انتحاری در جنوب استان حسکه در مسیر کاروان نظامی نیروهای آمریکایی و کردهای سوریه، چندین نفر کشته و زخمی شدند.

براساس این گزارش، در این انفجار تا کنون هشت نیروی کرد کشته و دو نظامی آمریکایی نیز زخمی شده‌اند. نیروهای کرد در حال اسکورت نظامیان آمریکایی در منطقه بودند که یک خودروی حامل مواد منفجره به کاروان نظامیان نزدیک و سپس منفجر شد.

به دنبال وقوع حمله انتحاری علیه نظامیان آمریکایی، دفتر ائتلاف آمریکا مستقر در بغداد، حمله امروز خودروی انفجاری به کاروان نظامی واشنگتن در حسکه سوریه را تایید اما زخمی شدن دو نظامی این کشور را رد و اعلام کرد که این حمله از آمریکایی‌ها تلفاتی نگرفته است.

چهارشنبه گذشته (26 دی ماه) نیز بر اثر انفجار مهیب در شهر منبج سوریه 4 نظامی آمریکایی کشته و دو نفر دیگر زخمی شده بودند. گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته بود.

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند