سندرز: زمان آن رسیده جامعه جهانی رژیم دیکتاتور سعودی را مهار کند

دوشنبه 1 بهمن 1397
15:51
سندرز: زمان آن رسیده جامعه جهانی رژیم دیکتاتور سعودی را مهار کند برنی سندرز عضو مجلس سنا و سیاستمدار کهنه کار و عضو حزب جمهوری‌خواه آمریکا اعلام کرد که جامعه جهانی باید افسار گسیختگی رژیم سعودی را مهار کند.

العالم - عربستان سعودی

برنی سندرز گفت: محمد بن سلمان ولیعهد سعودی برخلاف تعریف و تمجیدهای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، "اصلاح طلب" نیست.

سندرز که نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا بود در کنفرانسی خبری گفت: زمان آن فرارسیده است که جامعه جهانی رژیم دیکتاتور عربستان سعودی را مهار کند. پروندۀ بن سلمان که مملو از زندانی کردن و کُشتن فعالان است، نشان می دهد که وی اصلاح طلب نیست.

سندرز چندی پیش نیز در کتابی به نام "از اینجا به کجا می رویم، دو سال ایستادگی و پایداری" به علل مخالفت خود و بسیاری از نمایندگان کنگرۀ آمریکا با حمایت واشنگتن از رژیم سعودی پرداخت و جنگ یمن را یکی از این علل برشمرد.

سندرز می گوید: جنگ یمن بزرگترین فاجعۀ انسانی در جهان معاصر است چرا که میلیون ها نفر در آستانۀ گرسنگی هستند و میلیون ها نفر دیگر هم به وبا مبتلا شده اند.

سندرز افزود: ترور جمال خاشقجی ایجاب می کند که آمریکا سیاست های خود را در قبال عربستان به طور کلی تغییر دهد. آمریکا نباید با رژیم های سرکوبگر همکاری کند.

0% ...

آخرین اخبار

انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم