بازداشت یک جاسوس داعشی در استان الانبار عراق

دوشنبه 1 بهمن 1397
19:54
بازداشت یک جاسوس داعشی در استان الانبار عراق دستگاه اطلاعات نظامی عراق، فردی که برای فرماندهان گروه تروریستی تکفیری داعش جاسوسی می‌کرد، دستگیر کردند.

العالم - عراق

دستگاه اطلاعات نظامی عراق امروز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «کماندوهای لشکر ۱۴ آن با همکاری و هماهنگی نیروهای اطلاعاتی تیپ ۴۰ پیاده، موفق شدند یکی از عنصر داعش را بازداشت کنند.»

در این بیانیه آمده است که «تروریست دستگیر شده، اطلاعات مهمی را درباره تحرکات یگان‌های امنیتی ما ارائه کرد.»

دستگاه اطلاعات نظامی عراق گزارش داد که «داعشی بازداشت شده از جمله افرادی است که به موجب صورت جلسه منطبق با ماده چهار قانون ضد تروریسم، تحت تعقیب قضایی قرار داشت.»

شبکه خبری روسیا الیوم گزارش داد که سرکرده جاسوس داعشی در شهر «الرمادی» استان الانبار دستگیر شده است.

داعش شهر الرمادی استان الانبار را در سال 2014 اشغال و نیروهای عراقی در فوریه سال ۲۰۱۶ آن را به طور کامل آن از اشغال تروریست‌ها خارج کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای حق‌طلبی ملت در نیویورک؛ استقبال سازمان بسیج از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل


علم، سنگر اصلی پیشرفت ایران؛ تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر تلاش دانش‌آموزان


اولیانوف: تهدیدهای آمریکا راه بازگشت بازرسان آژانس به ایران را بسته است


تحسین مواضع انقلابی رئیس‌جمهور در سازمان ملل توسط رئیس مجمع تشخیص


تصرف آخرین خط تدارکات مزدوران سعودی از سوی مقاومت یمن


نخست وزیر اسپانیا: نتانیاهو همچنان به کشتار جمعی در غزه ادامه می‌دهد


گام بلند صنایع دانش‌بنیان؛ رونمایی از ۴ داروی جدید


هشدار حماس نسبت به فروپاشی کامل توافق آتش‌بس غزه


شکست تلاش‌های ترامپ در کنترل بازار؛ عبور نفت برنت از مرز ۱۰۵ دلار


درخشش تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ کسب ۶ مدال رنگارنگ