سرمربی عربستان از این تیم جدا شد

دوشنبه 1 بهمن 1397
21:48
سرمربی عربستان از این تیم جدا شد سرمربی آرژانتینی تیم ملی فوتبال عربستان پس از حذف این تیم از جام ملت‌ها اعلام کرد به دلیل عدم تمدید قراردادش از تیم عربستان جدا خواهد شد.

العالم - عربستان سعودی

تیم ملی فوتبال عربستان در دیدار مقابل ژاپن با یک گل مغلوب شد و از رسیدن به مرحله یک‌چهارم نهایی باز ماند.

عربستانی‌ها در شرایطی که توپ و میدان را با آماری بالا در اختیار داشتند در باز کردن دروازه حریف ناکام بودند در نهایت تن به شکست و حذف از مسابقات دادند.

خوان آنتونیو پیتزی سرمربی آرژانتینی عربستان پس از پایان بازی اعلام کرد که به دلیل عدم تمدید قرارداد عربستانی‌ها کار او با این تیم به پایان رسیده است.

وی عنوان کرد: کار من با تیم ملی عربستان به پایان رسیده است و هیچ کس با من در مورد تمدید قرارداد صحبت نکرده است. من هنوز در مورد چالش بعدی خودم چیزی نمی‌دانم.

وی به تمجید از بازیکنان ژاپنی پرداخت و از شاگردانش هم قدردانی کرد و به انجام اشتباهات در دیدار مقابل ژاپن اذعان داشت.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم