کشته های حمله انتحاری افغانستان 36 نفر اعلام شد

سه شنبه 2 بهمن 1397
17:33
کشته های حمله انتحاری افغانستان 36 نفر اعلام شد اداره امنیت ملی افغانستان اعلام کرد که در حمله انتحاری روز دوشنبه (دیروز) تروریست ها به پایگاه امنیت ملی در استان «میدان وردک» 36 نفر کشته و 58 تن دیگر زخمی شدند.

العالم ـ آسیا

خبرگزاری رویترز روز گذشته شمار کشته های این رویداد را 120 تن و برخی از رسانه های دیگر غربی نیز 126 نفر اعلام کرده بودند که از طرف دولت افغانستان تکذیب شد.
در اطلاعیه اداره امنیت ملی افغانستان، آمده است که تروریست ها با استفاده از یک تانک هاموی به پایگاه اداره امنیت ملی حمله کردند.
بر اساس این اطلاعیه هر چند نیروهای امنیتی پیش از رسیدن تانک آنرا شناسایی کردند اما به دلیل اینکه تانک زرهی بود از ایست بازرسی عبور کرد و در نزدیکی ساختمان منفجر شد که بر اثر آن بخشی از ساختمان فروریخت.
به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است که بخش زیادی از تلفات بر اثر فرو ریختن ساختمان بوجود آمد و پس از آن خودروی دومی با سه مهاجم می خواستند وارد محل شوند که توسط نیروهای امنیتی کشته شدند.
طالبان همزمان با جریان گفت و گوی هیأت سیاسی این گروه با آمریکایی ها در دوحه این حمله را انجام دادند که بزرگترین حمله به یک پایگاه نظامیان افغان طی ماه های اخیر اعلام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه