ارتش ونزوئلا از دولت قانونی این کشور حمایت کرد

پنج‌شنبه 4 بهمن 1397
22:01
ارتش ونزوئلا از دولت قانونی این کشور حمایت کرد وزیر دفاع و فرماندهان ارتش ونزوئلا با حضور در برابر دوربین‌ها، از دولت قانونی این کشور حمایت کرده و از مخالفان خواستند از تلاش برای کودتا دست بردارند.

العالم - آمریکا

«ولادیمیر پادرینو لوپز» وزیر دفاع ونزوئلا با رد درخواست‌ها برای پیوستن نظامیان این کشور به مخالفان دولت قانونی، بار دیگر به «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور این کشور اعلام وفاداری کرد و گفت اقدامات مخالفان برای کنار زدن دولت، کودتاگونه است.

به نوشته روزنامه «نیویورک‌تایمز»، پادرینو لوپز که به همراه فرماندهان ارتش ونزوئلا در برابر دوربین‌ها صحبت می‌کرد، در مورد اعلام موجودیت یک دولت خودخوانده به رهبری «خوان گوایدو» رئیس مجلس ملی این کشور، گفت: «این دولت خودخوانده، جایگاه قانونی و حمایت مردمی ندارد.»

وی با بیان اینکه مخالفان دولت قانونی ونزوئلا به دنبال «ایجاد هرج و مرج و آشوب در جامعه هستند»، گفت: «ما اینجا هستیم تا از درگیری میان ونزوئلایی‌ها جلوگیری کنیم. جنگ داخلی و جنگ میان برادران، مشکلات ونزوئلا را حل نمی‌کند.»

از روز گذشته آمریکا و اغلب کشورهای غربی در اقدامی خلاف عرف و قوانین بین‌المللی، دولت منتخب ونزوئلا را «غیرقانونی» و «نامشروع» توصیف کرده و از گوایدو حمایت کرده‌اند. این اقدام با واکنش منفی روسیه، ترکیه، ایران و چندین کشور دیگر روبر شده که بر لزوم پایبندی به قواعد دموکراتیک تأکید کرده‌اند.

نیویورک‌تایمز نوشته است که مخالفان دولت و حامیان آن‌ها امیدوار بودند که ارتش به آن‌ها پیوسته و علیه دولت مادورو کودتا کند، اما بیانیه پادیرنو لوپز، آن‌ها و دیپلمات‌های غربی را ناامید کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد