کرملین: ونزوئلا از روسیه تقاضای هیچ کمکی نکرده است

جمعه 5 بهمن 1397
14:07
کرملین: ونزوئلا از روسیه تقاضای هیچ کمکی نکرده است سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که رئیس جمهور ونزوئلا در گفت‌وگوی تلفنی با پوتین هیچ درخواست کمک نظامی از مسکو نداشته است.

العالم - آمریکا

کاخ کرملین با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور و نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا تاکید کرد که در این گفت‌وگوی تلفنی مادورو هیچ درخواست کمک نظامی و مالی از پوتین نکرده است.

«ولادیمیر پادرینو لوپز» وزیر دفاع ونزوئلا روز پنج‌شنبه با رد درخواست‌ها برای پیوستن نظامیان این کشور به مخالفان دولت قانونی، بار دیگر به نیکلاس مادورو اعلام وفاداری کرد و گفت اقدامات مخالفان برای کنار زدن دولت، کودتاگونه است.

به نوشته روزنامه «نیویورک‌تایمز»، پادرینو لوپز که به همراه فرماندهان ارتش ونزوئلا در برابر دوربین‌ها صحبت می‌کرد، در مورد اعلام موجودیت یک دولت خودخوانده به رهبری «خوان گوایدو» رئیس مجلس ملی این کشور، گفت: «یک دولت دو فاکتو موازی، جایگاه قانونی و حمایت مردمی ندارد.»

پوتین روز پنج‌شنبه در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور ونزوئلا، از دولت قانونی کاراکاس حمایت کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پوتین در این گفت‌وگوی تلفنی بر آمادگی روسیه برای همکاری با ونزوئلا «در سطوح مختلف» تأکید کرده است.

از روز چهارشنبه که خوان گوایدو با حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی خود را رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا خواند، مادورو بارها در مورد تبعات مداخله خارجی در امور ونزوئلا هشدار داده است.

علاوه بر روسیه، کشورهایی چون ایران، ترکیه، کوبا و سوریه هم بر لزوم احترام به نهادهای قانونی ونزوئلا تأکید کرده و هشدار داده‌اند که تلاش برای کودتا یا اقدام نظامی در ونزوئلا می‌تواند به بروز بحران در منطقه منجر شود.

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا