تدابیر امنیتی در قاهره در سالروز انقلاب

جمعه 5 بهمن 1397
16:38
تدابیر امنیتی در قاهره در سالروز انقلاب نیروهای امنیتی مصر همزمان با هشتمین سالروز انقلاب ۲۵ ژانویه، در خیابان‌های قاهره و میادین اصلی دیگر شهرها مستقر شده‌اند.

العالم - مصر

امروز جمعه ۲۵ ژانویه مصادف با هشتمین سالروز انقلاب مردمی مصر است که به سرنگونی رژیم «حسنی مبارک» در ۱۱ فوریه ۲۰۱۱ منجر شد.

نیروهای امنیتی مصر در ورودی‌های قاهره، الجیزه و القلیوبیه مستقر شده و ایست‌های بازرسی سیار و ثابت کار گذاشته‌اند.

رسانه‌های مصر گزارش دادند که تا به این لحظه آرامش در شهرها حاکم است و هیچ گونه فراخوان برگزاری تظاهرات و اعتراضات مشاهده نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، میدان التحریر نماد انقلاب مصر نیز شاهد حضور گسترده گشتی‌های امنیتی است.

سرهنگ «تامر الرفاعی» سخنگوی ارتش مصر نیز در صفحه فیس‌بوک خود قطعه فیلمی از استقرار نیروهای امنیتی و خودروهای نظامی ارتش در خیابان‌های شهر را منتشر کرد.

در بیانیه ارتش آمده است که همزمان با فرا رسیدن سالروز ۲۵ ژانویه و روز پلیس، فرماندهی کا نیروهای مسلح تمامی تدابیر لازم را با هماهنگی وزارت کشور برای تأمین امنیت جشن‌ها در تمامی استان‌ها اتخاذ کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه