حمله افراد «نژادپرست» به یک مرکز اسلامی در انگلیس + عکس

يکشنبه 7 بهمن 1397
20:40
حمله افراد «نژادپرست» به یک مرکز اسلامی در انگلیس + عکس رسانه‌های انگلیسی می‌گویند گروهی از افراد «نژادپرست»، با حمله به یک مرکز اسلامی در نیوکاسل، به این مرکز آسیب زده‌اند.

العالم - اروپا

رسانه‌های انگلیسی از حمله به مدرسه‌ای اسلامی به نام «بحر آکادمی» در منطقه‌ «فنهم» در شهر نیوکاسل خبر دادند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «بی. بی. سی» در این حمله خرابکارانه مهاجمان با شکستن پنجره، صندلی و میزهای این مدرسه و نوشتن شعار بر در و دیوار، به ساحت مقدس قرآن کریم نیز اهانت کردند.

بر پایه این گزارش، پلیس منطقه از ساکنان منطقه خواسته اگر اطلاعاتی در مورد عاملان این حمله که بین پنجشنبه شب و صبح جمعه گذشته رخ داد، دارند، آن را در اختیار پلیس قرار دهند.

این حمله «نیک فوربس» رئیس شورای شهر نیوکاسل را به واکنش واداشت. وی در توییتی در این زمینه متذکر شد از شنیدن خبر این حمله خشمگین شده است. رئیس شورای شهر نیوکاسل ضمن محکوم کردن این حادثه، خواهان برخورد قاطع با جنایت‌های نژادپرستانه شد.

یکی دیگر از اعضای شورای شهر نیوکاسل نیز این حمله را «شرم آور» خطاب کرد. «حبیب رحمان» از اعضای شورای شهر نیوکاسل در این باره گفت: «این حمله شرم آور بود و من به شدت آن را محکوم می‌کنم.»

تصاویر این حادثه نیز نقش بستن صلیب نازی‌ها بر دیوار مدرسه، قرآن‌های افتاده بر زمین و اشیاء خرد شده را نشان می‌دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جان باختن ۹ نفر در پی انفجار کپسول اکسیژن در آمبولانس


نشت اطلاعاتی بیش از ۴۰ هزار کارمند وزارت امنیت داخلی آمریکا


استراتژیست ارشد پنتاگون اخراج شد


ترامپ: موشک‌های ایران سر جایشان هستند


شنیده‌شدن انفجار در مناطقی از سعودی


۱۸۶ شهید و زخمی در حملات سعودی به الجوف


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت وگوی اردوغان و ترامپ درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی


نامزد دموکرات سنا: ترامپ یک احمق است/آمریکا به دست نادان‌ترین افراد اداره می‌شود


پلیس رژیم صهیونیستی ادعای لیکود درباره تقلب گسترده انتخاباتی را رد کرد