عراقچی با معاونان وزرای خارجه و اقتصاد اسلواکی دیدار کرد

چهارشنبه 10 بهمن 1397
10:52
 عراقچی با معاونان وزرای خارجه و اقتصاد اسلواکی دیدار کرد معاون وزیر خارجه ایران در سفر به براتیسلاوا با معاونان وزرای خارجه و اقتصاد اسلواکی ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار داد.

العالم - ایران/سیاسی

سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان دیروز (سه‌شنبه) در ادامه سفرش به سه کشور اروپایی و در دومین مقصد پس از وین وارد براتیسلاوا پایتخت اسلواکی شد.

وی در این سفر با «لوکاس پاریزک» معاون وزیر امور خارجه اسلواکی و همچنین معاون وزیر اقتصاد این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

عراقچی در این دیدارها در خصوص توسعه مناسبات دوجانبه بویژه همکاری‌های اقتصادی و سیاسی و همچنین تحولات مهم منطقه‌ای و جهانی به تبادل نظر پرداخت.

در این دیدارها، ضمن ابراز امیدواری به نهایی شدن هر چه سریع تر سازوکار ویژه مالی اروپا برای پوشش همکاری‌های اقتصادی، بر حمایت از توسعه همکاری‌های دوجانبه تاکید و آمادگی طرف اسلواک برای تداوم همکاری‌ها و رایزنی‌ها با جمهوری اسالامی ایران اعلام شد.

عراقچی پیش از این نیز در سفری دو روزه به اتریش با مقامات این کشور دیدار و درباره روند مناسبات به رایزنی پرداخته بود. وی همچنین با یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز دیدار و درباره آخرین تحولات برجام گفت‌وگو کرده بود.

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران قرار است در ادامه این سفر به بلغارستان نیز برود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند