منشا «بوی بد تهران» مشخص شد

چهارشنبه 10 بهمن 1397
16:58
منشا «بوی بد تهران» مشخص شد استاندار تهران درخصوص بوی نامطبوع منتشر شده در تهران گفت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد در منطقه یافت‌آباد SO2 نسبت به سایر مناطق افزایش داشته که این مورد نشان می‌دهد ماده شیمیایی مرکاپتان عامل بوی بد تهران بوده است.

العالم - ایران

انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص بوی نامطبوع در مناطق تهران گفت: آنچه اقدام علمی بود صورت گرفت. پژوهش‌ها نشان می‌دهد در منطقه یافت‌آباد SO2 نسبت به سایر مناطق افزایش داشته که این مورد نشان می‌دهد ترکیب این بو از سولفور است.

وی افزود: نسبت دادن این بو به مواد شیمیایی بیشتر بوده و شاید حتی ریزش بطری ۲۲۰ لیتری از نوعی ماده شیمیایی بتواند در سطح یک شهر بوی نامطبوع ایجاد کند.

استاندار تهران بیان کرد: بوی نامطبوع حدفاصل مرقد امام خمینی تا فرودگاه امام خمینی(ره) به دلیل این است که در بخش شمالی این اتوبان کشتارگاه‌ها و گاوداری‌ها وجود دارند که پساب آنها وارد محیط زیست می‌شود. همچنین کارخانجات لبنی، چرم‌سازی و... می‌توانند دلیل ایجاد بوهای نامطبوع در این حدفاصل باشند.

محسنی افزود: برای بررسی منشأ اصلی این بو ۷۰ میلیارد تومان اعتبار دیده شده که ۵۰ درصد آن اکنون اختصاص یافته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند