هشدار صلیب سرخ به آمریکا در خصوص ونزوئلا

شنبه 13 بهمن 1397
22:31
هشدار صلیب سرخ به آمریکا در خصوص ونزوئلا
صلیب سرخ جهانی به مقام‌های آمریکا نسبت به ارسال کمک‌های به اصطلاح بشردوستانه به ونزوئلا هشدار داده است.

العالم - آمریکا

در حالی که دولت آمریکا قصد دارد در قالب کمک‌های در ظاهر بشردوستانه به مخالفان دولت مردمی ونزوئلا کمک‌رسانی کند، مقام‌های ارشد صلیب سرخ جهانی نسبت به این مسئله هشدار دادند.

به نوشته «آسوشیتدپرس»، کمیته صلیب سرخ جهانی ضمن هشدار نسبت به ارسال هرگونه کمک‌های بشردوستانه به ونزوئلا اعلام داشته که چنین اتفاقی بدون تائید نیروهای امنیتی وفادار به «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور این کشور امکان پذیر نیست.

این در حالی است که «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا گفته که با کمک گرفتن از کشورهای همسایه قصد دارد با مادورو در مبارزه کند.

بر اساس این گزارش، دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از آمادگی در ارسال کمک به گوایدو خبر داده است. «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز روز جمعه در توییتی از آمادگی واشنگتن در حمایت از گوایدو و ارسال کمک برای وی خبر داد.

به نوشته «آسوشیتدپرس»، «آلسکاندرا بویوین» رئیس کمیته صلیب سرخ در آمریکا و کانادا در واکنش به تصمیم دولت آمریکا گفته که این سازمان نسبت به خطرات موجود در مسیر ارسال بسته‌های بشردوستانه به ونزوئلا هشدار داده است. «دومنیک استیل‌هارت» مدیر بخش عملیات جهانی صلیب سرخ نیز گفته که این کمیته فقط با هماهنگی با مقام‌های دولت ونزوئلا و مجوز آن‌ها در این کار مشارکت خواهد کرد.

برخی رسانه‌ها گزارش کرده‌اند که آمریکا سعی دارد در قالب ارسال کمک‌های بشردوستانه، به مخالفان مادورو کمک‌های تسلیحاتی ارسال کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد


سرلشکر وحیدی: سخن رئیس‌جمهور در سازمان ملل، بازتاب ندای ملت ایران بود


آتش تنگه هرمز به جان اروپا هم افتاد ؛ ثبت رکورد بی سابقه افزایش قیمت گازوئیل از سال ۲۰۰۵