جزئیات حمله تروریستی دیشب به اتوبوس زائران ایرانی در عراق + اسامی مجروحان

دوشنبه 15 بهمن 1397
10:27
جزئیات حمله تروریستی دیشب به اتوبوس زائران ایرانی در عراق + اسامی مجروحان مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت از مجروح شدن ۹ نفر زائر ایرانی و یک کمک راننده عراقی در حادثه تروریستی در عراق خبر داد.

العالم - عراق

مرتضی آقایی مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت در خصوص حادثه تروریستی امشب که در عراق اتفاق افتاده است، اظهار کرد: اتوبوس حامل زائران در نزدیکی امامزاده سید محمد در عراق مورد حمله تروریستی و رگبار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در پی این حادثه ۹ نفر از زائران ایرانی و یک کمک راننده عراقی مجروح شدند که حال سه نفر از آن‌ها مساعد نیست.

آقایی در ادامه گفت: ۷ نفر از این زائران به بیمارستان شهر بلده و مابقی به بیمارستان کاظمین منتقل شدند.

مدیر کل عتبات با اشاره به اینکه این گروه از زائران متعلق به شهرستان گرمی و پارس آباد مغان استان اردبیل بوده‌اند،گفت: متأسفانه این زایران ایرانی با کاروان‌های تحت پوشش سازمان حج و زیارت سفر نکرده بودند از این رو موکدا از مشتاقان سفر به عتبات عالیات درخواست می‌کنیم برای تشرف و ثبت نام به دفاتر مجاز تحت پوشش سازمان حج و زیارت که از پوشش‌های امنیتی، بیمه‌ای و درمانی برخوردار هستند مراجعه کنند.

آقایی اظهار کرد: کاروان های تحت پوشش سازمان در طول سفر از مسیرهای ایمن و دارای امنیت تردد می‌کنند و این مهم به همراه پوشش‌های امنیتی و بیمه‌ای در سفر به عتبات عالیات مؤثر است.

اسامی مجروحان این حادثه تروریستی به شرح ذیل است: خانم‌ها اکرم عمرانی، صدیقه قبادی، مریم بهروزی، اطلس شهباز زاده، پیران گل سبلانی، نارنج فرزانه، ستاره عمرانی و آقایان ابراهیم بیدار و حجت بهروزی.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است