زنگنه:

دولت تصمیمی برای سهمیه‌بندی یا افزایش قیمت بنزین نگرفته است/ طرح اختصاص روزانه یک لیتر بنزین به هر ایرانی رد شد

دوشنبه 15 بهمن 1397
18:32
دولت تصمیمی برای سهمیه‌بندی یا افزایش قیمت بنزین نگرفته است/ طرح اختصاص روزانه یک لیتر بنزین به هر ایرانی رد شد وزیر نفت گفت: در دولت بحث‌هایی درباره سهمیه بندی یا افزایش قیمت بنزین مطرح شده اما تاکنون تصمیمی در این حوزه اخذ نشده است.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

بیژن نامدار زنگنه روز دوشنبه درباره سرنوشت سهمیه بندی بنزین، افزود: طرح سهمیه بندی بنزین گرایش خاصی از سهمیه بندی بود که براساس این طرح به هر ایرانی روزانه یک لیتر بنزین- بدون توجه به اینکه فرد دارای خودرو یا موتورسیکلت است- داده می‌شد.
وزیر نفت با بیان اینکه باید با همکاری دولت و مجلس راهکاری برای ساماندهی وضعیت بنزین پیدا کرد، اظهار داشت: در طرح سهمیه بندی بنزین روش بسیار پیچیده ای برای فروش بنزین افرادی که مصرف ندارند در نظر گرفته شده بود؛ کمیسیون انرژی مجلس با توجه به مسائل مذکور و برخی از مسائل حقوقی طرح سهمیه بندی بنزین را رد کرد.
زنگنه تاکید کرد: کمیسیون انرژی اقداماتی برای کاهش مصرف بنزین و جلوگیری از قاچاق این کالا انجام داده است و با جمع‌آوری اطلاعات از دستگاه های اجرایی، به دنبال برنامه ای برای بهبود شرایط است.
وزیر نفت در پاسخ به اینکه چه تصمیمی برای ساماندهی مصرف بنزین گرفته می‌شود، بیان کرد: دو مسئله مهم در این زمینه وجود دارد؛ نخست قاچاق و دومی مصرف بی رویه بنزین.
زنگنه ادامه داد: مصرف بی رویه بنزین تنها منوط به عرضه نیست، بلکه به تقاضا نیز وابسته است؛ کیفیت خودروهای در حال تولید بر مصرف بنزین موثر است.
وزیر نفت ادامه داد: براساس گزارش ارائه شده از سوی نایب رییس کمیسیون انرژی خودروهای سایر کشورها در هر 100 کیلومتر 7 لیتر بنزین مصرف می‌کند در حالی که این رقم 11 لیتر در هر 100 کیلومتر برای خودروهای داخلی است.
ساماندهی مصرف بنزین باید در کارخانه های تولید خودرو دنبال شود
وی با بیان اینکه مصرف بنزین را باید در کارخانه های تولید خودرو دنبال کرد، خاطرنشان کرد: در اقداماتی که کمیسیون انرژی برای ساماندهی مصرف بنزین انجام داده نکاتی نیز برای نفت و گازوئیل در نظر گرفته شده است.
وزیر نفت ادامه داد: رسیدگی به وضعیت نفت و گاز بسیار مهم است چراکه قاچاق این کالا بسیار زیاد است.
به گزارش خانه ملت، زنگنه در پاسخ به اینکه آیا دولت برای افزایش قیمت یا سهمیه بندی بنزین برنامه‌ای دارد، یادآور شد: هفته گذشته کمیسیون تلفیق مجلس 10 پیشنهاد را در این حوزه بررسی کرد که هیچ یک از آنها رای نیاورد. در واقع در گزارش کمیسیون تلفیق، پیشنهادی برای سهمیه بندی یا افزایش قیمت بنزین وجود ندارد.
وزیر نفت ادامه داد: در دولت نیز بحث هایی در زمینه سهمیه بندی یا افزایش قیمت بنزین مطرح شده است اما تاکنون تصمیمی در این حوزه اخذ نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

حملات یمن به قلب تأسیسات نفتی و کانون‌های اقتصادی کلیدی عربستان+ فیلم


سرپرست وزارت دفاع: استانداردسازی، پیشران ارتقای کیفیت و اقتدار دفاعی کشور است


رویترز: سه طبقه از شرکت آرامکو آسیب دیده است


برنامه "عالمـْــــــکم": از ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان تا "تونل آزادی"


نشان زرین مهمدی در لاس‌وگاس؛ یک طلا و ۲ برنز فرنگی‌کاران در پنج وزن نخست


سپاه تصاویر انفجار و آتش‌سوزی کشتی کانتینری متخلف در تنگه هرمز را منتشر کرد+فیلم


جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم+ فیلم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند