دیدار وزرای خارجه ایران و سوریه در تهران

سه شنبه 16 بهمن 1397
14:29
دیدار وزرای خارجه ایران و سوریه در تهران ولید المعلم معاون نخست وزیر و وزیر خارجه سوریه در راس هیاتی از مقام های این کشور وارد تهران شد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

وزیر خارجه سوریه را در جریان سفر به تهران فیصل مقداد معاون وی که در طول هشت سال بحران سوریه نقش سیاسی مهمی در سپری کردن این بحران داشته، همراهی می کند.

محور اساسی سفر امروز این مقام سوری به تهران روابط دو جانبه بین تهران – دمشق و بررسی آخرین تحولات میدانی سوریه و تبادل نظر در خصوص برگزاری اجلاس سران سه کشور ایران، روسیه و ترکیه در سوچی روسیه است که قرار است هفته آینده برگزار شود.

گفتنی است در بدو ورود المعلم به تهران وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوریه در تهران دیدار کردند.

دیدار وزیر امور خارجه سوریه با علی لاریجانی

ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه همچنین امروز سه شنبه با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به درعا، خشم سوری‌ها و اردنی‌ها را برانگیخت


نشست چهارجانبه ی تهران در کانون توجه ها


تجاوز توپخانه‎‌ای رژیم صهیونیستی به لبنان


موافقت اولیه پارلمان ترکیه با توافق سه‌جانبه آنکارا، ریاض و اسلام‌آباد


نتانیاهو: برخی‌ها به دنبال «سرقت انتخابات» هستند


ایران جایگاه خود را در بازار انرژی‌های پاک تثبیت می‌کند + فیلم


۸۱ حمله هوایی سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


ایران خطاب به شورای امنیت: اسرائیل سلاح هسته‌ای دارد، نگران نبود بازرسان در ایران هستید!


پزشکیان و پوتین درباره آخرین تحولات روابط دوجانبه گفت و گو کردند+ فیلم


شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر