سفیر روسیه در تهران:در مبادلات مالی با ایران بر «ریال» و «روبل» تمرکز می‌کنیم

سه شنبه 16 بهمن 1397
21:25
سفیر روسیه در تهران:در مبادلات مالی با ایران بر «ریال» و «روبل» تمرکز می‌کنیم سفیر روسیه در تهران ضمن اشاره به حذف دلار در تبادلات مالی با ایران، از بکارگیری ارزهای ملی روسیه و ایران برای تراکنش‌های مالی فی مابین خبر داد.

العالم - اروپا

سفیر روسیه در تهران در گفت‌وگویی از حذف «دلار» از چرخه مبادلات مالی بین ایران و کشورش خبر داد.

«لوان جاگاریان» سفیر روسیه در ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری «تاس» با اشاره به حذف دلار از مبادلات مالی بین دو کشور و استفاده از ارزهای ملی گفت: «برای روسیه مهم است که پرداخت‌های مالی با ایران را با ارزهای ملی انجام دهد. ما از تمام ابزارهای موجود برای آوردن شاخص‌های ذکر شده به بالاترین سطح ممکن استفاده خواهیم کرد.»

وی افزود که مسکو در همکاری با ایران عملا استفاده از دلار را کنار گذاشته است. جاگاریان توضیح داد: «ما بر روی "روبل" روسیه و "ریال" ایران تکیه خواهیم کرد و در صورت لزوم و فقدان گزینه‌های دیگر از "یورو" استفاده می‌کنیم.»

دیپلمات روس افزود: «هرچند که اعتقاد دارم ساختار بانکی دو کشور توانایی لازم برای موفقیت در انجام این وظایف را دارد، اما این یک کار چالشی است.»

«الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه نیز در پائیز 2018 گفته بود که حدود 20 تا 30 درصد مبادلات مالی بین تهران و مسکو با ارزهای ملی دو کشور صورت می‌گیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم