جروزالم پست: سامانه دفاع موشکی «اس-300» در سوریه فعال شد

سه شنبه 16 بهمن 1397
22:49
جروزالم پست: سامانه دفاع موشکی «اس-300» در سوریه فعال شد تصاویر ماهواره‌ای نشان دهنده افزایش سطح عملیاتی سامانه موشکی «اس-300» در سوریه است.

العالم - سوریه

تصاویر جدید منتشر شده ماهواره‌ای در سه شنبه از فعال شدن سامانه موشکی «اس-300» ساخت روسیه در سوریه حکایت دارند.

به نوشته «جروزالم پست» تصاویر شرکت ماهواره‌ای اسرائیلی «ImageSat» از فعال شدن سه سامانه از چهار سامانه موشکی اس-300 در«مصیاف» در شمال غربی سوریه حکایت دارد، در حالی که یکی از این پرتابگرها نیز استتار شده است.

این شرکت در ارزیابی خود از این تصاویر اعلام کرده که نصب این پرتابگرها به خاطر تنش منطقه‌ای، نشان دهنده افزایش سطح عملیاتی و هوشیاری آن‌هاست.

بر اساس این گزارش، روسیه پرتابگر، رادار و خودروی فرماندهی و کنترل این سامانه موشکی پیشرفته را اوائل ماه اکتبر (مهر) و در واکنش به سقوط یک فروند هواپیمای تجسسی خود در قلمروی هوایی سوریه در جریان حمله صهیونیست‌ها به سوریه ارسال کرد.

روسیه همچنین اعلام کرده که دستگاه‌های جنگال را برای مقابله با ناوبری ماهواره‌ای، سامانه‌های راداری و شنود دشمن در سواحل سوریه نصب می‌کند.

سامانه پیشرفته اس-300 ارتقاء عمده‌ای را به پدافند هوایی سوریه خواهد داد و تهدیدی علیه جنگنده‌های صهیونیستی در ماموریت‌هاست زیرا این سامانه دفاع موشکی دوربرد می‌تواند موشک‌های بالستیک و هواپیماها را در فاصله 300 کیلومتری هدف گیرد.

رادار تعاملی این سامانه پیشرفته موشکی می‌تواند به طور همزمان تا 12 موشک هدایت شونده را به سوی اهداف پرتاب کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند