توضیحات لاریجانی درباره اصلاح ساختار بودجه‌ای کشور در ۴ ماه نخست سال ۹۸

پنج‌شنبه 18 بهمن 1397
11:01
توضیحات لاریجانی درباره اصلاح ساختار بودجه‌ای کشور در ۴ ماه نخست سال ۹۸ رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در چهار ماه نخست سال آینده اصلاح ساختار بودجه ای کشور متناسب با شرایط کشور و به نفع مردم و ساماندهی بودجه عمرانی کشور لحاظ می‌شود.

العالم - ایران / سیاسی

علی لاریجانی صبح امروز در پاویون استانداری مرکزی در جمع خبرنگاران در خصوص اصلاح ساختار کشور که دیروز خبر آن به نقل از وی اعلام شده بود، اظهار کرد: باید در ساختار بودجه‌ریزی کشور تغییراتی مانند اینکه حجم دولت براساس سیاست‌های کلی، کوچک و چابک شود یا بهره‌وری کار در بخش‌ها باید بالا رود، بودجه‌ریزی براساس عملکرد باشد یا اینکه بودجه باید به فعال‌تر کردن پروژه‌های عمرانی کشور را با کمک مردم اجرایی کرد‌، به وجود آید.

وی تصریح کرد: مباحث مربوط به بودجه ۹۸ پیش از سال مطرح شده بود که با دستور مقام معظم رهبری به سران سه قوه مقرر شد، متناسب با شرایط کنونی کشور لحاظ شود که بدین منظور نیاز است در ساختار بودجه کشور تغییراتی ایجاد شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید حجم دولت بر اساس سیاست های کلی، کوچک شده و سطح بهره‌وری کار نیز در بخش‌های مختلف افزایش یابد.

لاریجانی تصریح کرد: بودجه‌ریزی باید بر اساس عملکرد و فعالیت‌های عمرانی کشور و با مساعدت مردم فعال‌تر شود که در بودجه ۹۸ امکان تحقق آن نبود.

وی اضافه کرد: بر این اساس مقرر شد در چهار ماه نخست سال آینده اصلاح ساختار بودجه‌ای کشور متناسب با شرایط کشور و به نفع مردم و بودجه عمرانی کشور لحاظ شود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است


بازی تبلیغاتی جدید ترامپ: آماده دیدار با پزشکیان در نیویورک هستم


ظرفیت‌های کشور برای حفظ تولید و اشتغال به میدان بیاید


وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


پزشکیان به نیویورک می‌رود


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟