تلاش ترکیه برای زنده نگه داشتن پرونده خاشقچی

پنج‌شنبه 18 بهمن 1397
17:11
یک تحلیلگر سیاسی ترکیه گفت که از زمان وقوع جنایت قتل جمال خاشقچی در کنسولگری سعودی در استانبول حکومت ترکیه با آل سعود مدارا کرد اما از نوع  واکنش عربستان سعودی نسبت به موضوع خاشقچی غافلگیر شد.

العالم ترکیه

جواد غوک در گفت و گوی ویژه با برنامه "مع الحدث" شبکه خبری العالم گفت: ترکیه در ابتدا تمایلی به عمیق شدن بحران در روابطش با عربستان سعودی نداشت اما سعودی‌ها در این زمینه با آنکارا همکاری نکردند و حتی وقتی دادستان سعودی به استانبول آمد و بازگشت، هیچ کار عملی انجام ندادند؛ به این شکل، بحران میان دو کشور افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه رجب طیب اردوغان -- رییس جمهور ترکیه -- محمد بن سلمان را دروغگو نامید افزود که به همین دلیل اردوغان در صدد بین المللی نمودن موضوع قتل خاشقچی است.

غوک تصریح کرد که آنکارا هنوز از این موضوع در شوک است که چگونه شمار زیادی از قاتلان سعودی به استانبول آمدند و دست به جنایتی هولناک در کنسولگری عربستان زدند و به راحتی به کشورشان بازگشتند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است