کشتار کودکان یمنی با شیوع وبا  

جمعه 19 بهمن 1397
14:18
وزارت بهداشت یمن از ثبت 15361 مورد ابتلا و احتمال ابتلا به بیماری وبا و سرخجه در این کشور خبر داد.

العالم - یمن

برنامه کنترل و پیشگیری از بیماری وبا در یمن اعلام کرد این کشور در سال 2018 شاهد شیوع 33 نوع بیماری واگیردار بود، این در حالی است که به دلیل ادامه محاصره و تجاوز عربستان با کمبود اتاق ایزوله و تجهیزات و دارو رو به رو بوده ایم؛ دولت در این مدت سعی کرد تمام مناطق را تحت پوشش واکسیناسیون قرار دهد.

به گفته وزارت بهداشت یمن، تا کنون از 15361 مورد ابتلا به بیماری وبا و سرخجه، 231 مرگ بر اثر این بیماری ها ثبت شده است این در حالی است که به دلیل ناتوانی خانواده ها و وخامت اوضاع معیشتی آنها و نیز فروپاشی بخش خدمات بهداشت و درمان از ابتدای تجاوز عربستان تا کنون، آمار غیر رسمی بسیار بیشتر از این است.

دکتر محمد عدلان، مدیر کل مبارزه با بیماری و پیشگیری از وبا گفت: به دلیل محاصره و نبودن بودجه و بانک مرکزی دولت قادر به پشتیبانی بخش بهداشت و درمان نیست.

در حالی که جهان در تلاش است که تا سال 2020 بیماری های واگیردار را ریشه کن کند، شیوع بی سابقه این نوع بیماری ها در یمن در برهه اخیر به دلیل کمبود آب آشامیدنی و فقدان خدمات درمانی و واکسن و دارو و اوضاع معیشتی دشوار شهروندان گواهی است بر اینکه متجاوزان عزم خود را برای نسل کشی یمنی ها چه با حمله و چه با شیوع انواع بیماری ها جزم کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو