با حضور رهبر معظم انقلاب و در حسینیه امام خمینی(ره)؛

مراسم عزاداری شام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد

شنبه 20 بهمن 1397
21:09
مراسم عزاداری شام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد
مراسم عزاداری شام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور حضرت آیت الله خامنه ای، قشرهای مختلف مردم و جمعی از مسؤولان برگزار شد.

العالم _ ایران / سیاسی

مراسم عزاداری شام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این مراسم که هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم و جمعی از مسئولان حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین عالی به بیان علت ملقب شدن حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها به اسم شریف «مبارکه» پرداخت و گفت: گرچه حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها در هنگام شهادت ۱۹ سال عمر بیشتر نداشتند اما برکت و خاصیت عمر ایشان به اندازه همه تاریخ است.

سخنران مراسم با اشاره به تعبیر «کوثر» در قرآن کریم خاطرنشان کرد: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها نه تنها ادامه‌دهنده شخص و نسل رسول اکرم(ص) بلکه ادامه‌دهنده شخصیت و نبوت و رسالت ایشان بودند و تا ابد، هر خیری از قرآن و عترت به مردم می‌رسد به واسطه حضرت صدیقه کبری(س) است.

همچنین در این مراسم آقای کریمی به ذکر مصیبت و مرثیه‌خوانی پرداخت.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا