واکنش مرجع تقلید شیعیان به جنایت وحشیانه وهابیت در مدینه

يکشنبه 21 بهمن 1397
12:45
واکنش مرجع تقلید شیعیان به جنایت وحشیانه وهابیت در مدینه آیت‌الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در واکنش به شهادت یک کودک معصوم در مدینه‌النبی گفت: چرا مجامع بین المللی و حکّام کشورهای اسلامی بخصوص عربستان در مقابل این جنایت وحشیانه سکوت می‌نمایند و با سکوت خود، این فاجعه را تأیید می‌کنند؟!

العالم- ایران/ سیاسی

آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی با صدور پیامی شهادت یک کودک معصوم در مدینه منوره را تسلیت گفت.

در پیام این مرجع تقلید آمده است: خبر بسیار ناگوار و غم‌انگیز شهادت کودک معصوم و مظلوم زکریّای عزیز در مهبط وحی الهی مدینه النبی صلّی الله علیه و آله و سلّم را با تأسف فراوان دریافت کردیم.

این جنایت دژخیمانه به وسیله شخصی که افکار پلید ضدّ اسلامی و ضدّ انسانی دارد، حاکی از خباثت افرادی به ظاهر انسان است که متأسفانه سالیان طولانی در حرمین شریفین و در مرکز نزول قرآن کریم و در جوار مرقد مطهّر پیامبر رحمة للعالمین مردم را به گمراهی و ضلالت و دوری از خداوند دعوت می‌نمایند.

در ادامه این پیام تصریح شده است: آیا ذرّه‌ای رحم و شفقت در دل ناپاک این افراد پلید که از حیوان هم بدتر هستند وجود ندارد؟! چرا مجامع بین المللی و حکّام کشورهای اسلامی بخصوص عربستان در مقابل این جنایت وحشیانه سکوت می‌نمایند و با سکوت خود، این فاجعه را تأیید می‌کنند؟!

در پایان این پیام آمده است: ما با تسلیت این حادثه غمبار به پدر و مادر داغدار زکریّا که محبّ اهل بیت نبیّ صلّی الله علیه و آله و سلّم می‌باشند، از خداوند متعال مسئلت داریم که به آنان صبر جمیل و اجر جزیل در مقابل این مصیبت بزرگ عنایت فرماید و ظالمان و ستمگران در سراسر عالم را به سزای اعمال خود رسانده و داد مظلومان را از آن‌ها بستاند؛ وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری با حملات بامداد جمعه


فراخوان حماس برای طوفان حمایت از قدس


پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه