الحوثی: انقلاب ۱۱ فوریه تجلی اراده مردم یمن است

سه شنبه 23 بهمن 1397
00:22
الحوثی: انقلاب ۱۱ فوریه تجلی اراده مردم یمن است رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در بیانیه‌ای به مناسبت هشتمین سالروز انقلاب این کشور اعلام کرد، دشمنان در داخل و خارج از کشور تلاش کردند که مسیر انقلاب را از اهداف و آرمان‌های انقلابی مردم منحرف کنند.

العالم-یمن

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در بیانیه‌ای به مناسبت انقلاب ۱۱ فوریه گفت که این انقلاب تجلی اراده ملت یمن برای آزادسازی کشورشان و رد ظلم و استبداد و سرآغاز بازشدن صفحه‌ای جدید در تاریخ یمن تحت عناوین کرامت، عدالت و استقلال است.

به گزارش خبرگزاری رسمی یمن «سبا»، در این بیانیه آمده است: دشمنان در داخل و خارج از کشور تلاش کردند که مسیر انقلاب را از اهداف انقلابی مردم منحرف کنند.

محمد علی الحوثی تصریح کرد که ملت یمن در آستانه تجربه کردن چهارمین سال نبرد با دشمنان و طرح‌های آنها قرار دارند؛ طرح‌هایی که برای فریب برخی‌ از مردم یمن با وعده‌های پولی و مالی صورت گرفت و این باعث شد که آنها به جای دفاع از وطنشان برای اشغال آن اقدام می‌کنند.

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن با بیان اینکه انقلاب یمن هشت ساله شد، افزود: «ما امروز در هشتمین سالروز انقلاب یمن قرار داریم و همه کسانی که تلاش کردند تا آن را از بین ببرند، از همراهان ائتلاف آمریکایی سعودی اماراتی هستند.»

وی در پایان بیانیه خود از روحیه انقلابی مردم یمن برای آزاد کردن سرزمینشان و خروج متجاوزان تقدیر و بر ادامه آن تا تحقق پیروزی و شکست اشغالگران و برپایی دولتی عادلانه تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو