واکنش ریاض به قرار گرفتن در فهرست سیاه پولشویی اروپا

پنج‌شنبه 25 بهمن 1397
06:58
واکنش ریاض به قرار گرفتن در فهرست سیاه پولشویی اروپا عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای به پیشنهاد کمیسیون اروپا برای قرار دادن نام این کشور در فهرست پولشویی اروپا واکنش نشان داد.

العالم-عربستان

عربستان سعودی در بیانیه‌ای از پیشنهاد کمیسیون اروپا برای قرار دادن این کشور در فهرست سیاه پولشویی و تأمین مالی تروریسم ابراز تأسف کرد.

عربستان سعودی در این بیانیه از مقام‌های کمیسیون اروپا خواسته برای آنکه در جریان تلاش‌های ادامه‌دار این کشور در زمینه پولشویی و تأمین مالی تروریسم قرار بگیرند به ریاض سفر کنند.

این کشور همچنین ادعا کرده مبارزه با این دو موضوع را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار داده است.

کمیسیون اروپا روز چهارشنبه فهرست جدیدی از ۲۳ کشور اصطلاحاً کم‌کار در زمینه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را اعلام کرد. عربستان سعودی در این فهرست جزو کشورهای دارای ریسک پولشویی قرار گرفته که در صورت تصویب آن طی یک ماه در پارلمان اروپا این تصمیم اجرایی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید