هواپیمای نتانیاهو در «ورشو» زمین‌گیر شد

جمعه 26 بهمن 1397
06:18
هواپیمای نتانیاهو در «ورشو» زمین‌گیر شد تصادف یک خودروی فرودگاهی با چرخ جلوی هواپیمای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی موجب شده تا نتانیاهو فعلا نتواند ورشو را ترک کند.

العالم-فلسطین اشغالی

خبرنگاران همراه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌گویند هواپیمای وی به دلیل بروز یک سانحه در فرودگاه «ورشو» لهستان زمین‌گیر شده و احتمالا قادر به پرواز نخواهد بود.

خبرنگار کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نوشته است پیش از بلند شدن هواپیمای نتانیاهو، خودروی «پوش‌بک» (Pushback) فرودگاه که وظیفه جدا کردن هواپیما از پایانه را بر عهده دارد، به شدت به چرخ جلوی هواپیما برخورد کرده و موجب آسیب جدی شده است.

در پی این حادثه، نتانیاهو احتمالا باید منتظر بماند تا زمانی که خطوط هوایی رژیم صهیونیستی یک هواپیمای جایگزین به ورشو بفرستد تا او را به فلسطین اشغالی منتقل کند.

نتانیاهو در دو روز گذشته برای شرکت در نشستی ضدایرانی در ورشو حضور داشت و در این مدت تلاش کرد کشورهای عربی را به ایجاد ائتلافی ضدایرانی ترغیب کند. با وجود رابطه مخفیانه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی، وزرای این کشورها حاضر نشدند برای اولین بار در برابر دوربین‌ها با وی دیدار کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو