سطح پایین شرکت کنندگان در نشست ورشو/ اظهار تاسف جوانان لهستانی

جمعه 26 بهمن 1397
21:01
 سطح پایین شرکت کنندگان در نشست ورشو/ اظهار تاسف جوانان لهستانی سفیر ایران در لندن نوشت: جمعی از جوانان لهستانی در نامه ای به سفارت، از برگزاری نشست ورشو ابراز تاسف کرده و این اقدام را بر خلاف منافع ملی لهستان اعلام کردند.

العالم - ایران / سیاسی

حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن در صفحه توئیترش با انتشار تصویری نوشت: «جمعی از جوانان لهستانی در نامه ای به سفارت ایران در لندن، از برگزاری نشست ورشو در اثر فشارهای آمریکا و اسرائیل، ابراز تاسف کرده و این اقدام را بر خلاف منافع ملی لهستان اعلام کرده اند.»

نشست ورشو چهارشنبه و پنجشنبه (24 و 25 بهمن) با حضور معاون رئیس‌جمهور و وزیر خارجه آمریکا در لهستان برگزار شد.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به بیانیه پایانی کنفرانس ورشو گفت: به رغم تلاش های گسترده واشنگتن برای برگزاری یک نشست فراگیر و ایجاد یک ائتلاف جدید علیه جمهوری اسلامی ایران، تعداد و سطح پایین شرکت کنندگان که آنان نیز از همراهی با هرگونه تصمیم ضد ایرانی امتناع کردند، در فرجام این نشست از پیش شکست خورده، بیانیه پایانی آن را به سندی بی خاصیت تبدیل کرد؛ متن و نوشته ای که تنها از سوی دو کشور برگزارکننده صادر شد و فاقد هرگونه اعتبار و تصمیم بود.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید


تازه ترین کشتار عربستان با حمله به بازاری در تعز


ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد