پوتین: اروپایی‌ها جرأت دادن جواب رد به آمریکا را ندارند

شنبه 27 بهمن 1397
11:11
پوتین: اروپایی‌ها جرأت دادن جواب رد به آمریکا را ندارند رئیس جمهوری روسیه گفت که، هیچیک از کشورهای اروپایی نمی‌خواهند موشک‌های آمریکایی در خاکشان مستقر شود، ولی مشکل اینجاست که آنها استقلال عمل نداشته و جرأت واکنش نشان دادن به واشنگتن را ندارند.

العالم - اروپا

"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه معتقد است کشورهای اروپایی اصلا مایل نیستند موشک‌های آمریکایی در خاکشان مستقر شود، ولی آنها جرأت واکنش نشان دادن به واشنگتن را ندارند.

پوتین روز گذشته (جمعه) پس از پایان مذاکراتش با "الکساندر لوکاشنکو" رئیس جمهوری بلاروس، در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران با اعلام این مسئله، گفت: «آیا شما فکر می‌کنید هیچیک از کشورهای اروپایی مایل باشد که موشک‌های دارای برد متوسط آمریکایی در خاک اروپا ظاهر شوند؟ مسلما آنها نمی‌خواهند چنین اتفاقی بیفتد، ولی رهبران اروپایی نشسته و دست روی دست گذاشته و مخالفتی با این مسئله نمی‌کنند. پس استقلال آنها کجاست؟ ظاهرا آنها فکر می‌کنند که در نهایت ژنرال‌های آنها در سازمان ناتو خواهند توانست از بخشی از استقلال کشورهای اروپایی در مقابل آمریکا دفاع کنند!»

رئیس جمهوری روسیه در ادامه درباره استقلال کشورهای اروپایی، یادآور شد: «در حال حاضر پارلمان اروپا اکثریت تصمیمات ضروری برای همه اعضای اتحادیه اروپا را اتخاذ می‌کند و چنین نوع تصمیم گیری حتی به مراتب بیشتر از تصمیمات اتخاذ شده در سطح شورای عالی اتحاد جماهیر شوروی سابق است.»

پوتین تاکید کرد، واقعیت این است که یک کشور کاملا مستقل در جهان اصلا وجود ندارد.

رئیس جمهوری روسیه درباره وضعیت اتحادیه اقتصادی اوراسیایی از لحاظ استقلال عمل نیز توضیح داد که در ترکیب این اتحادیه، ارگان‌های ملی وجود دارد که کشورهای عضو آگاهانه به آنها اختیاراتی داده‌اند و در مجموع در این اتحادیه یک نوع وابستگی متقابل وجود دارد. البته کشورهای عضو درک می‌کنند که چنین اقدامی باعث افزایش امکانات و توانایی رقابت آنها در عرصه اقتصادی خواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان