در گفت‌وگو با الشرق‌الاوسط؛

وزیر خارجه انگلیس: «اسد» می‌ماند، بیشتر هم می‌ماند

شنبه 27 بهمن 1397
11:32
وزیر خارجه انگلیس: «اسد» می‌ماند، بیشتر هم می‌ماند وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد، به دلیل ورود روسیه به مسأله سوریه «بشار اسد» در قدرت باقی می‌ماند اما مسکو باید توضیح دهد چگونه می‌خواهد صلح و ثبات را در سوریه برقرار کند.

العالم - اروپا

«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس در گفت‌وگو با روزنامه «الشرق‌الاوسط» اعلام کرد، روسیه به صورت بی‌سابقه‌ای به منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) توجه نشان داده و «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به دلیل ورود روسیه (به مسأله سوریه) در کوتاه مدت در قدرت باقی ‌می‌ماند و بیشتر از آن هم می‌ماند.

هانت ادامه داد: روسیه باید به ما نشان دهد چگونه راه‌حلی به نفع سوری‌ها ارائه خواهد داد و چگونه صلح و ثبات را به سوریه خواهد آورد. معتقدم ثبات تحت حاکمیت اسد در درازمدت محقق نخواهد شد.

وی همچنین گفت، انگیس در برهه فعلی قصدی برای بازگشایی سفارت خود در دمشق ندارد.

وزیر خارجه انگلیس در ادامه اعلام کرد: آمریکایی‌ها نباید به نحوی از شرق سوریه خارج شوند که منجر به نتایج معکوس برای داعش یا متحدان ما «نیروهای دموکراتیک سوریه» شود، نیروهایی که چند سال با ما در قالب ائتلاف و با شجاعت جنگیدند. هانت افزود: برای جایگزینی نیروهای انگلیسی به جای نیروهای آمریکایی هیچ افقی وجود ندارد.

هانت در خصوص یمن، ضمن تأکید بر تحقق راه‌حل فراگیر و بدون اشاره به حمایت کشورش از عربستان که چهار سال است در حال حمله نظامی به یمن است، مدعی شد: ایران نباید از یمن به عنوان پایگاهی برای بر هم زدن ثبات کشورهای همسایه یمن استفاده کند. تهران باید وعده‌هایش را به عمل تبدیل کند و از حوثی‌ها بخواهد بندر الحدیده را ترک کنند؛ همه ما می‌دانیم اگر این اتفاق هر چه سریع‌تر نیفتد، عملیات‌های نظامی از سر گرفته خواهد شد.

قرار است الشرق‌الاوسط مشروح گفت‌وگوی جرمی هانت را در امروز (شنبه) منتشر کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود