بن سلمان در صدد خرید باشگاه منچستر یونایتد

يکشنبه 28 بهمن 1397
00:44
بن سلمان در صدد خرید باشگاه منچستر یونایتد پس از خرید باشگاه منچسترسیتی توسط «منصور بن زاید آل نهیان» و مالکیت «ناصر الخلیفی» قطری بر باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه، این بار خبرها حکایت از خرید باشگاه منچستریونایتد از سوی «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی دارد.

العالم-عربستان

روزنامه انگلیسی «سان» (The Sun) در شماره روز شنبه خود فاش کرد که ولیعهد سعودی برای خرید باشگاه منچستریونایتد انگلیس ابراز تمایل کرده است.

این روزنامه اعلام کرد: ولیعهد سعودی اکنون مشغول مذاکره با این تیم می باشد و از طریق یک گروه کاری در تلاش است که تا پیش از پایان فصل جاری فوتبال لیگ جزیره، بتواند مالکیت این باشگاه را از آن خود کند.

در ادامه گزارش این روزنامه انگلیسی آمده است: بن سلمان، پیشنهاد خرید برای باشگاه منچستریونایتد را تا سه میلیارد و 800 میلیون پوند افزایش داده است.

گلیزرهای آمریکایی که مالک کنونی باشگاه شیاطین سرخ هستند، 14 سال پیش سهام این باشگاه را 790 میلیون پوند خریداری کردند و در صورت انتقال مالکیت باشگاه منچستر یونایتد به عربستان، خانواده سلطنتی سعودی از فروش این باشگاه دو میلیارد و 200 میلیون پوند سود خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک