افزایش تنش میان پارلمان و دولت آلبانی/ نمایندگان خواستار جایگزینی دولت انتقالی تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام شدند

دوشنبه 29 بهمن 1397
21:40
افزایش تنش میان پارلمان و دولت آلبانی/ نمایندگان خواستار جایگزینی دولت انتقالی تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام شدند نمایندگان مخالف دولت در پارلمان آلبانی از سمت خود کناره گیری می کنند.

العالم - اروپا

نمایندگان مخالف دولت در پارلمان آلبانی در اعتراض به سیاستهای دولت سوسیالیست این کشور از مقام خود کناره گیری می کنند.

به گزارش آسوشیتدپرس از تیرانا به نقل از مقامات حزب راست میانه آلبانی، 31 نفر از نمایندگان مخالف پارلمان این کشور در اعتراض به فساد و عدم کفایت دولت سوسیالیست، از مقام خود کناره گیری می کنند. لولزیم باشا رهبر حزب دموکراتیک آلبانی با اشاره به تصمیم این گروه پارلمانی برای کناره گیری از مقام های خود، خواستار جایگزینی دولت انتقالی تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام شد.
افزون بر آن، اعضای احزاب کوچکتر مخالف در حالی برای کناره گیری از 140 کرسی پارلمان به دموکرات ها می پیوندند که سوسیالیست های دولتی فقط 74 کرسی آن را در اختیار دارند.

مخالفان دولت آلبانی قصد دارد پنج شنبه آتی مقابل پارلمان این کشور تجمع کنند. باشا، دولت آلبانی را به داشتن ارتباط با جنایات سازماندهی شده، سرقت آرا و به حاشیه راندن نمایندگان و نظام قضائی کشور متهم کرد.

اریون بریس معاون نخست وزیر سوسیالیست، کناره گیری نمایندگان مخالف را بی اهمیت توصيف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز