پارلمان اردن اخراج سفیر رژیم صهیونیستی را خواستار شد

سه شنبه 30 بهمن 1397
15:54
مجلس نمایندگان اردن با درخواست کمیته پارلمانی فلسطین در خصوص اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از امان موافقت کرد.

العالم - اردن

پارلمان اردن ضمن انتقاد شدید از تجاوزات رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، خواستار اخراج سفیر این رژیم از امان و فراخوانی سفیر اردن از تل‌آویو شد.

در بیانیه پارلمان آمده است که کمیته پارلمانی فلسطین از تلاش‌های اردن برای برچیدن قفل‌های آهنی که صهیونیست‌ها به دروازه «باب الرحمه» زده بودند، قدردانی می‌کند.

طبق گزارش وبگاه «عمون» اردن، کمیته مذکور از تجاوزات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان علیه مسجدالاقصی و تعرض آنها به نمازگزاران و کارکنان اوقاف اسلامی در قدس، ابراز نگرانی کرد.

کمیته پارلمانی فلسطین همچنین از دولت اردن برای اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از امان و فراخوانی سفیر اردن از تل‌آویو درخواست کرده است.

در بیانیه مذکور آمده است که تجاوزات رژیم اشغالگر علیه مقدسات اسلامی و مسیحی در قدس شریف، بیانگر آغاز مرحله جدید و خطرناکی است که احساسات مسلمانان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

نمازگزاران دیروز زنجیرهای آهنی و قفلی را که رژیم صهیونیستی یکشنبه شب به در باب الرحمه زده بود، شکستند تا وارد آنجا شوند، اما با ضرب‌وشتم نظامیان اشغالگر روبه‌رو شدند که جمعی از آنها و همچنین رائد دعنا، امام جماعت مسجد بیت حنینا در شمال قدس را که امام جماعت نماز ظهر دیروز در باب الرحمه بود هنگام خروج از باب العمود بازداشت کردند

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد