توئیتر حساب کاربری سخنگوی وزارت خارجه پاکستان را تعلیق کرد

چهارشنبه 1 اسفند 1397
11:11
توئیتر حساب کاربری سخنگوی وزارت خارجه پاکستان را تعلیق کرد توئیتر حساب کاربری «محمد فیصل» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان را به حالت تعلیق در آورد.

العالم - آسیا

به گزارش جیو نیوز، رسانه های پاکستان اعلام کردند که توئیتر حساب کاربری محمد فیصل سخنگوی وزارت خارجه پاکستان را به دلیل شکایت هند، به حالت تعلیق درآورده است.

به گفته رسانه های پاکستان، این اقدام زمانی صورت گرفت که فیصل، همزمان با برگزاری دادگاه «کلبوشن یادیو» جاسوس هندی در لاهه، اخبار لحظه به لحظه آن را در حساب کاربری خود توئیت می کرد.

گفتنی است که هفته گذشته نیز سخنگوی وزارت خارجه پاکستان از حمله هکرهای هندی به سایت وزارت خارجه خبر داد.

وی تصریح کرد: این حمله باعث از دست رفتن دسترسی به سایت وزارت خارجه پاکستان در برخی کشورها از جمله انگلیس، استرالیا و عربستان شده است.

این در حالی است که اخیرا تنش ها بین هند و پاکستان متعاقب حمله اخیر در منطقه «پلوامه» در کشمیرِ تحت کنترل هند و کشته شدن ۴۴ نظامی هندی در این حمله، بالا گرفته است.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز امروز ضمن دعوت طرفین به خویشتنداری اعلام کرد که در صورت موافقت طرفین، حاضر به میانجیگری بین هند و پاکستان برای حل این تنش ها است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو