اقدام عجیب نیروهای مورد حمایت آمریکا در انتقال تروریست‌های داعش + عکس

چهارشنبه 1 اسفند 1397
23:01
اقدام عجیب نیروهای مورد حمایت آمریکا در انتقال تروریست‌های داعش + عکس نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) با همکاری با ائتلاف بین المللی آمریکا برخی تروریستهای داعش و خانواده هایشان را از آخرین مواضع خود در الباغور در شرق فرات خارج می کنند.

العالم . سوریه

برخی منابع رسانه ای تاکید کردند که شبه نظامیان قسد نیروهای عربی 'الشعیطات' را از آخرین پایگاه داعش در شرق فرات دور کردند تا نیروهای کرد و نیروهای آمریکایی مسئولیت انتقال تروریستها را به عهده بگیرند.

بنا به برخی اطلاعات، بیش از 40 کامیون از آخرین مواضع داعش در شرق فرات با بیش از 1500 تروریست داعشی به همراه خانواده هایشان به سمت میدان نفتی العمر خارج شده است.

یک منبع در نیروهای دموکراتیک سوریه روز گذشته از آماده سازی برای ورود کامیونها به اخرین پایگاه داعش با هدف انتقال غیرنظامیان خبر داده بود؛ اما تصاویر فقط عناصر مسلح داعش را در داخل کامیونها نشان می دهد.

یادآور می شود که نیروهای سوریه دموکراتیک از چند روز پیش عملیات نظامی گسترده ای با پشتیبانی ائتلاف بین المللی امریکا به منظور از بین بردن آخرین موضع داعش در شرق فرات آغاز کرده است. پیش از این نیز از محاصره 600 تروریست خارجی از گروه داعش در شهرک الباغوز در حومه دیر الزور خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد