بثینه شعبان: آزادی ادلب حتمی است/ اردوغان موفق به ایجاد منطقه امن نمی‌شود

جمعه 3 اسفند 1397
08:46
بثینه شعبان: آزادی ادلب حتمی است/ اردوغان موفق به ایجاد منطقه امن نمی‌شود مشاور رسانه‌ای و سیاسی رئیس‌جمهور سوریه ضمن تأکید بر قطعی بودن آزادی ادلب افزود: آنکار موفق نخواهد شد منطقه امن در شمال سوریه ایجاد کند.

العالم - سوریه

«بثینه شعبان» مشاور رسانه‌ای و سیاسی رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد، آزادی ادلب موضوعی قطعی است و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه موفق نخواهد شد «منطقه امن» را در شمال سوریه ایجاد کند.

وی در گفت‌وگو با شبکه «المیادین» افزود، مقدماتی در مسکو در حال آماده شدن است تا کنفرانسی در پاییز آینده با حضور «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه درباره غرب آسیا (خاورمیانه) برگزار شود.

وی تصریح کرد: توافق موجود درباره ادلب چهارمین توافق است اما در حقیقت ترکیه آن را اجرا نمی کند و بر اساس منافع خود در این باره عمل می کند؛ نمی‌توان تروریسم در ادلب را به حال خود رها کرد باید جلوی آن گرفته شود.

شعبان تأکید کرد: تصمیم دولت سوریه با هماهنگی متحد روس خود این است که ادلب به آغوش وطن بازگردد، مسأله آزادسازی ادلب قطعی است و فقط موضوع زمان مطرح است.

وی در ادامه گفت: صحبت‌های روسیه درباره بازگشت به توافق «آدنا» رد آن چیزی است که آنکار درباره منطقه امن (در شمال سوریه) می‌گوید. اردوغان تلاش می‌کند «اخوان المسلمین» را وارد صحنه سیاسی سوریه کند اما دمشق این را مردود می‌داند.

شعبان تأکید کرد: اظهارات بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه علیه اردوغان واقعی بود و رئیس‌جمهور ترکیه موفق نخواهد منطقه امن در شمال سوریه ایجاد کند.

مشاور اسد سپس گفت: جدیتی درباره آمادگی کشورهای عربی برای مقابله با ترکیه در سوریه وجود ندارد. اروپایی‌ها مخالف با بازگشت تروریست‌ها به کشورشان هستند زیرا آنها به خو و طبیعت تروریست‌ها پی برده‌اند. پروژه تأمین مالی و تسلیحاتی تروریست‌ها نمی‌تواند به دست گروهی کوچک باشد بلکه بسیاری از کشورها در آن دخیل هستند.

شعبان درباره احتمال بازگشت سوریه به اتحادیه عرب هم گفت: چیز جدیدی در این مورد وجود ندارد و اتحادیه عرب بدون حضور سوریه ارزشی ندارد؛ از رئیس پارلمان سوریه برای شرکت در نشست پارلمان‌های عربی در اردن دعوت به عمل آمده و این اتفاقی خوب است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم