آیا نتنیاهو به زودی به سوریه حمله خواهد کرد؟

جمعه 3 اسفند 1397
13:30
الیاس مراد، عضو مجلس شورای خلق سوریه گفت رژیم صهیونیستی دشمن حیله گری است و نمی توان از شر این رژیم در امان بود. وی گفت چنانچه این رژیم به تجاوزهای خود به خاک سوریه ادامه دهد، سوریه نیز – همانطور که نماینده دائم سوریه در سازمان ملل گرفته است - به فرودگاه های این رژیم حمله خواهد کرد.

العالم - سوریه

وی با حضور در برنامه "مع الحدث" شبکه العالم گفت که بعید می داند که این رژیم در شرایط کنونی به خاک سوریه تجاوز کند. وی خاطرنشان کرد که این رژیم به خوبی می داند که محور مقاومت و متحدانش در اوج پیروزی هستند و هر جنگی را که این رژیم شروع کند وبال گردن خ.دش خواهد شد و نتایج فاجعه باری برای رژیم صهیونیستی خواهد داشت.

وی افزود که رهبران سوریه هرگز به دنبال به جنگی که نتنیاهو تعیین کننده وقت و زمان آن باشد، کشیده نخواهند شد.

وی خاطرنشان کرد که سوریه هرگز اجازه عربده جویی را به رژیم اشغالگر قدس نخواهد داد و گفت: هر گونه حمله به خاک سوریه در هر جایی که باشد بی پاسخ نخواهد ماند. و مزدوران این رژیم چه در داخل و چه در جبهه های دیگر تاوان این حمله را خواهند داد.

مراد گفت رژیم صهیونیستی هرگز خود را درگیر جنگی که در آن ایران و سوریه و حزب الله و مقاومت اسلامی فلسطین باشند نمی کند. وی خاطرنشان کرد که تبدیل تجاوز نتنیاهو به سوریه به یک جنگ جهانی که در آن آمریکا و روسیه دخالت دارند، کار عاقلانه ای نیست.

وی گفت آنکه ضامن عدم تجاوز اسرائیلی ها به سوریه است محور مقاومت و ائتلاف قدرتمند آن با روسیه است نه روسیه به تنهایی.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری