پیام بازدارنده گروه‌های فلسطینی به رژیم صهیونیستی

جمعه 3 اسفند 1397
20:54
سخنگوی مقاومت مردمی فلسطین گفت که رژیم صهیونیستی بعد از عادی سازی رابطه کشورهای عربی با رژیم توانست بر مقدسات و خاک فلسطین سیطره یابد.

العالم – فلسطین

خالد الازبط در حاشیه راهپیمایی بازگشت و شکستن محاصره غزه در گفت وگو با خبرنگار شبکه خبری العالم افزود که رژیم صهیونیستی از عادی سازی رابطه کشورهای عربی با خود جهت ریختن خون مردم فلسطین و بی حرمتی به مقدسات سوء استفاده کرده است.

وی ادامه داد که گروههای مقاومت فلسطین هفته گذشته پیام واضحی از طریق رسانه ها، میانجیگران و اشخاص دیگر به رژیم صهیونیستی دادند مبنی بر اینکه می خواهند معادله بازدارندگی واقعی در برابر جنایات صهیونیستی ایجاد نمایند.

الازبط تصریح کرد که اتاق مشترک مقاومت به دشمن صهیونیستی پیام داد که اگر یک فلسطینی شهید شود یا حمله با بمباران صهیونیستی علیه مواضع مقاومت در نوار غزه انجام شود، پاسخ مقاومت فلسطین و اتاق مشترک مقاومت به آن مستقیم خواهد بود.

وی افزود که اتاق مشترک مقاومت و شاخه های نظامی مقاومت اوضاع مرزی را تحت نظر دارند و مراقب هر نوع حمله ای هستند، به همین سبب، پس از پایان راهپیمایی امروز، پاسخ اتاق مشترک مقاومت به دشمن مستقیم خواهد بود.

الازبط گفت که مردم فلسطین در زمینه آزادسازی فلسطین و حمایت از آرمان فلسطین متحدند لذا روزهای آتی در زمینه منازعه با صهیونیسم و آمریکا و کشورهایی که اقدام به عادی سازی رابطه با رژیم اسراییل نموده اند، بسیار مهم و حساس خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم